Inici Formació en Re-Naixement

Aula Virtual AD's Escola

Subscriu-te al butlletí!

Rebràs un butlletí mensual amb l'oferta d'activitats i tallers que duem a terme a AD's ESCOLA.

 

Al subscriure't acceptes la nostra política de protecció de dades.

Col·laborem amb:

 

 

Centre membre del
PROGRAMA PHILIPPUS
Real Centre Universitari
Escorial-María Cristina

Centre de pràctiques de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

AD's ESCOLA al Facebook

I ara també segueix-nos al Twitter

Formació en Re-Naixement (Rebirthing)

Formació en Re-NaixementRe-Naixement és un mètode terapèutic que contribueix a la sanació de la persona a través de l’autoconeixement i l’aprenentatge de la gestió de les memòries psicològiques i emocionals, algunes d’elles fruit de tot el procés pre i perinatal, fomenta el desenvolupament de les potencialitats interiors que permeten contribuir a la pròpia gestió emocional i a la creació del procés de vida des de la vitalitat i la pau interior i des del poder personal que dóna l’autoconeixement.

Va néixer a finals dels 70 de la mà de Leonard Orr i s’ha anat desenvolupant arreu del món a través de diferents escoles i professionals. El Re-Naixement utilitza el poder terapèutic de la respiració conscient i la capacitat de la ment com element creatiu de realitats psicològiques, emocionals i físiques per a la persona.

Presentació

El Programa té els seus antecendents l’any 2002-2003 amb el curs de “9 mesos de Desenvolupament Personal” dirigit per Manuel Rodríguez i Doia Riera. Posteriorment es realitza la Formació en Respiració Conscient i Ment Creativa (Re-Naixement), que ha format quatre promocions de professionals de Re-Naixement.

La Formació que us estem presentant està organitzada per AD’s ESCOLA i dirigida per Doia Riera i Compte, Manuel Rodríguez Alejandre i Carmen Boix i Casas. Consta d’un curs lectiu en què es combina l’aprenentatge teòric i pràctic amb la realització de pràctiques com a professional.

Objectius Generals

  • Formació en Re-NaixementDotar l’alumne de les bases i fonaments que sostenen el treball en Re-Naixement.
  • Facilitar i acompanyar l’adquisició de tota la formació teòrica i pràctica necessària per a poder exercir a nivell professional com a terapeuta facilitador d’aquest mètode.
  • Capacitar en l’acompanyar a les persones a realitzar un important treball personal, en la sanació de bloquejos energètics, en l’alliberació de la respiració, curant les memòries conscients i inconscients de cada etapa, desenvolupant la consciència en el cos físic, l’escolta i el manegement dels pensaments i emocions limitants.
  • Aprendre a practicar la comunicació honesta i sincera de la veritat emocional, a aplicar la força del perdó i la reconciliació, a cultivar la presència en l’aquí i ara i a practicar la consciència de la respiració en tots els processos i moments de la vida.

Dirigida a

  • Persones que vulguin formar-se a nivell professional com a terapeutes facilitadors de Re-Naixement, tant en sessions individuals com de grup.
  • Professionals de l'ajuda ja formats en altres disciplines, com psicòlegs, psicoterapeutes, psiquiatres, treballadors socials, educadors, mestres, mediadors, etc.
  • Tota persona que vulgui aprofundir en el seu autoconeixement a través d'aquesta eina i alhora formar-se com a professional.

Per a poder cursar aquesta Formació s'ha d'haver completat un Programa de Desenvolupament Personal de 9 mesos. Si es procedeix d'altres escoles, cal fer una entrevista prèvia.

Horaris

Tallers presencials:

La Formació consta de deu mòduls, un al mes, des de setembre a juny, que es realitzen en cap de setmana:

  • Dissabte: de 9'30 a 20'30 hores
  • Diumenge: de 10'00 a 14'00 hores

A més, s'assistirà com a professional en pràctiques al curs de "9 mesos de Desenvolupament Personal" un dissabte al mes, de 9'30 a 20'30 hores.

Les lectures, els treballs teòrics i algunes pràctiques de respiració entre els alumnes es realitzaran al marge dels tallers presencials.

Formació a través de l'Aula Virtual:

L'alumne que vulgui accedir a l'acreditació universitària cursarà la major part de les assignatures corresponents a la Formació de l'Àrea Troncal que completa la formació a través de l'Aula Virtual.

Titulació

Finalitzada la Formació s'obtindrà el Diploma acreditatiu de AD's ESCOLA.

Els alumnes que hagin escollit l'opció d'acreditació universitària obtindran, a més, el Certificat d'Extensió Universitària (CEU) expedit per les autoritats acadèmiques del Real Centre Universitari Escorial-María Cristina. Aquest CEU, de caràcter propi, expedit en el marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES o Acord de Bolonia) comporta 35 crèdits que, en ser certificats per un centre universitari poden ser convalidats* a diversos efectes: altres estudis universitaris, del mateix centre o d'un altre, ja sigui aquest nacional o estranger; concursos i promocions professionals, etc.

(*) La convalidació és una potestat del centre al qual se sol·licita.

Formació en Re-Naixement. AD's ESCOLA Girona

Podeu descarregar-vos el Programa Complet de la Formació