Inici Equip Humà

Aula Virtual AD's Escola

Subscriu-te al butlletí!

Rebràs un butlletí mensual amb l'oferta d'activitats i tallers que duem a terme a AD's ESCOLA.

 

Al subscriure't acceptes la nostra política de protecció de dades.

Col·laborem amb:

 

 

Centre membre del
PROGRAMA PHILIPPUS
Real Centre Universitari
Escorial-María Cristina

Centre de pràctiques de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

AD's ESCOLA al Facebook

I ara també segueix-nos al Twitter

Equip Humà

DIRECTORS:

Carmen Boix i Casas

Carmen Boix i CasasDirectora de AD’s ESCOLA. Docent, terapeuta i consultora de Constel·lacions i Pedagogia Sistèmica. Ha creat i dirigeix la formació de Constel·lacions Familiars des del 2005, amb la titulació d'Expert universitari en Constel·lacions (60 crèdits CFT) pel Real Centro Universitario Escorial-María Cristina. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Mestratge en Pedagogia Sistèmica del CUDEC – Mèxic. Ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB de Barcelona. Mestra amb 30 anys d'experiència docent, dos d'ells a Guatemala i Nepal. Master en Neuropsicopedagogia. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, de diversos ICE, Universitats (UdG, UB, UAB, URL, UNAN (Nicaragua) i CUDEC (Mèxic), empreses i institucions. Experta en Educació Emocional. Autora del llibro “Educar para ser feliz” Ed. CEAC.

Josep Maria Fabre i Molas

Director i fundador de AD's ESCOLA. Delineant Projectista. Professional de Rebirthing, Respiració Conscient i Ment Creativa. Expert Professional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques -expedit per RCU (Real Centro Universitario María Cristina del Escorial)- Touch For Healt, Kinesiologia (Col·legi Internacional) i en EFT (Tècniques d'Alliberació Emocional). Formació en Par Biomagnètic amb el Dr. Isaac Goiz Durán del Centre d'Investigació de Biomagnetisme Mèdic, S.C. Universitat Autònoma Chapingo (Mèxic)

 

EQUIP AD's ESCOLA I COL·LABORADORS:

Pilar Àvila

Licenciada en Medicina y doctora en Farmacología Clínica y Terapéutica por la Universidad Autónoma de Barcelona. Ha estado trabajando como asesora de la Organización Mundial de la Salud (OMS) en el uso racional de medicamentos en diferentes países de América Latina. Diplomada en fisioterapia por la URL con un postgrado en hidroterapia. Diplomada en Naturopatía. Limfoterapeuta. Ha trabajado como médico naturista en diversos centros lúdico-termales. En la actualidad ejerce de médico de familia en asistencia primaria y es docente de la Facultad de Medicina y de la Facultad de Enfermería de la Universidad de Girona. Colaboradora habitual de la revista “Vivir con salud” del Centro de Estudios Naturistas. Ha publicado numerosos artículos en revistas internacionales sobre los efectos adversos de los medicamentos y varios libros sobre el tratamiento natural de enfermedades prevalentes y medicina preventiva.

Maria Teresa Salvador

Experta Professional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques per l'RCU. Imparteix tallers de Constel·lacions regularment des de l'octubre del 2010 a Santa Coloma i a AD's ESCOLA. Formada en Reflexologia Podal, Quiromassatge, Radiestesia i segon nivell de Reiki.

Doia Riera

Psicòloga, mestra i professional de Re-Naixement. Directora de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Formada en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Imparteix cursos d'Autoestima i Educació Emocional per adolescents, pares i mares, mestres, etc. Crea i imparteix cursos per a parelles juntament amb la seva parella, Elio Romero.

Manuel Rodríguez

Director de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Format en Re-Naixement (Rebirthing) amb L.R.T. (Loving Relationship Training) amb Sondra Ray, Bob Mandel i altres. Format amb Leonard Orr. Format en Vivation (Integració Emocional). Format en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Especialitzat en cursos i consultes de desenvoluapment laboral i professional.

Ester Puigdemont

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)

Sònia Vizcaino

Llicenciada en Educació Física INEFC i facilitadora de Biodansa formada amb Victor Lemelle

 

 

COL·LABORADORS EN LES FORMACIONS:

Rosa Farrés i Vilarrasa

Fundadora i directora de Meta Escola de Barcelona. Psicoterapeuta i formadora de terapeutes en Teràpia Integrativa en Respiració Conscient i Constel·lacions. Didacta de PNL i de Constel·lacions Familiars (AEBH). Formada en Psicoterapia Integrativa amb Claudio Naranjo. Professora col·laboradora de la UB. Presidenta d'ACATPRES

Anna Argany i Gil

Estudis de Biologia i Química (UB). Psicoterapeuta des del 1995. Terapeuta Integrativa en Respiració Conscient i Pensament Sistèmic. Terapeuta de Constel.lacions Familiars, reconeguda per l'AEBH. Master i Trainer en PNL. Coach. Formada en Constel.lacions laborals i organitzacionals amb coaching sistèmic. Terapeuta d'essències vibracionals i flors de Bach.

Eva Bach

Pedagoga i escriptora. Màster en Pedagogia Sistèmica. Imparteix formació a pares, mares, professorat, universitats i empreses. Autora entre d'altres llibres de: "Sedueix-te per seduir", "Des-educat", "El divorcio que nos une", "Adolescentes ¡Qué maravilla!", "La asertividad, para gente extraordinaria".

Peter Bourquin
D'origen alemany, resideix des de 1998 prop de Barcelona. Fundador i director d'ECOS – Escuela de Constelaciones Sistémicas. Terapeuta d'enfoc humanista, format en Teràpia Gestalt, ‘Brainspotting’ i en ‘Integrative Psychotherapy’ de Richard Erskine, New York i Vancouver. És un dels consteladors pioners a España i membre didacta de les associacions alemanya i espanyola (DGfS y AEBH). És autor dels llibres: LAS CONSTELACIONES FAMILIARES (2007) i EL ARTE DE LA TERAPIA (2011), ambdós publicats a l'Editorial Desclée de Brouwer, així com nombrosos artícles.
www.peterbourquin.net

Maria Colodrón

Psicòloga, que treballa a Madrid des de 1996. Realitza altres activitats: orientació educativa, tutora universitaria (Postgrau en Psicoteràpia a la UNED), formació i supervisió de terapeutes (Servei de Psicologia Aplicada de la UNED). Formadora en Constel·lacions Familiars.

Joan Corbalán

Terapeuta Gestaltic. Treballa en Constel·lacions Familiars i també d'Organitzacions. Empresari i consultor d'empreses i organitzacions.

Carmen Cortés
Codirectora i professora docent d'ECOS – Escuela de Constelaciones Sistémicas. Experta Professional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques pel Real Centro Universitario María Cristina (RCU). Formada en diversos enfocs terapèutics humanistes: Teràpia Gestalt; ‘Brainspotting’; Programa SAT de psicoteràpia integrativa i eneagrama amb Claudio Naranjo; terapeuta psico-corporal formada en ‘Gimnasia Centros de Energía’; en formació permanent en ‘Integrative Psychotherapy’, de Richard Erskine, New York i Vancouver.
www.ecosweb.net

Montse Costa

Pedagoga, terapeuta i psicòloga social. Màster en Pedagogia Sistèmica i Constel·ladora Familiar i Sistèmica. Professora titular de la Facultat de Formació del professorat de la UB. Presidenta de l'Associació per a la no-exclusió ONL.

Vicente Domínguez Solera

Estudia i investiga des de 1989 la salut por mitjà de l'alimentació natural. El 1994 entra en contacte amb diferents àrees de la salut física, emocional, mental i espiritual. Formació Professional en Rebirthing a l'Escola “Milenio Tres”. Certificat por I.S.L.P (International Seminars Leadership Programs). Formació en la Tècnica “Integració de l'Èsser”. Monitor certificat del Projecte Internacional d'Autoestima creat per Bob Mandel. Director i Monitor de “Re-Naixement-Rebirthing Escola de Bilbao” des del 2008. Autor de “Alimentación y Emociones Rebirthing” Cd amb música relaxant i afirmacions. Treballa en consulta (individual i grups): Sessions de Renaixement (sec i aigua); alimentació natural; massatge Shiatsu; treballs de respiració a nivell físic i emocional amb nens, adults, parelles… Imparteix Seminaris sobre alimentació i emocions; respiració en aigua calenta; Manifestant l'home que sòc; Renaixent a una nova vida (Residencial d'estiu); i per P.I.A. (Proyecto Internacional de Autoestima), Renaixement (en sec i en aigua) i Respirant la vida.

Mariona Homs

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.

Irene Jové

Va realitzar la seva primera formació de Rebirthing el 1990 amb Leonard Orr, amb qui col·labora actualment com co-trainer. Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona, ha treballat d'assistent social durant 16 anys en l'àmbit socio-sanitari. Renaixedora, màster per RBI, té consulta a Barcelona i Girona i coordina i imparteix programes de formació i tallers en diversos llocs de la geografia espanyola per a l'escola Conexión Consciente. És presidenta de l'associació Rebirthing Internacional España.

Marta Ocampo

Coach, Consultora de Recursos Humans i Organització. Anteriorment gerent i directora de Recursos Humans a PriceWaterhouseCoopers i IBM. Responsable, en ambdues companyies, d'implantar el programa de Coaching. Forma a Directius i Gerents en Habilitats Directives i en Coaching. Assessora d'empreses i negocis familiars. Imparteix tallers i formació en Constel·lacions Organitzacionals i Laborals i en Coaching Sistèmic. Directora de Managing de Network Connections.

Angélica Olvera

Directora del Centre Universitari Doctor Emilio Cárdenas (Mèxic). Llicenciada en Ingenieria Química i Humanitats. Diversos màsters en Pedagogia i Psicologia. Pionera en el desenvolupament de la Pedagogia Sistèmica al CUDEC (Mèxic). Terapeuta i membre didacta de l'Associació Bert Hellinger. És responsable i directora del programa de formació en Pedagogia Sistèmica que ha anat desenvolupant en els últims anys en diferents països d'Hispanoamèrica i a Espanya.

Jordi Amenós

Constel·lador familiar. Narrador de conte per adult especialitzat en conte i metàfora terapèutica. Format en Constel·lacions Familiars, Màster en Hipnosi Eriksoniana i PNL, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist per la Proufood School. Màster en PNL y Comunicació. Membre de l'Equip de l'Institut Gestalt i Formador del mateix en CF i PNL i contes i metàfores.